Comprar Unifamiliar Aislado en Nagol
Ver Fotos
Comprar Unifamiliar Aislado en Nagol
Comprar Unifamiliar Aislado en Nagol
Ver Fotos
Published:2022-09-22T12:48:51.27

Comprar Unifamiliar Aislado en Nagol

Urbanizacion Les Caubelles

  • 6 Habitaciones
  • 4 Aseos
  • 460 m2

Detalles

Referencia:
60054
Tipo:
Casa Chalet
Vistas:
Si
Piscina:
No
Superfície:
460m2
Habitaciones:
6
Parking:
Si
Jardín:
Si

Descripción

Espectacular casa independent al poble de Nagol, tan sols a 1,5km de Sant Julià de Lòria. Ple de natura i tranquilitat.

La casa disposa de 4 nivells.

Semisoterrani: espai diàfan de 112 m2 amb sortida al jardí principal, zona de jocs, espai "cinema", cuina industrial, taula per 10 començals, espais d'emmagatzenatge. Esta equipat amb fancoils de calefaccio d'escalfament i bomba d'envacuació per desguàs.

Garatge: amb capacitat per 4/5 cotxes, taller, traster de 48 m2 lineals, lavabo amb dutxa integrada i pica, despensa i/o bodega, sala de calefaccio amb aerotèrmia de darrera generació i aigua sanitària.

Planta baixa: entrada a la casa, rebedor exterior i interior, sala d'estar, cuina amb llar de foc, menjador independent, galeria de 12 m2 lineals amb menjador exterior, despatx, bany complert i habitació servei.

1era Planta: Habitació suite (1 bany complert a definir), vestidor, habitació servei (conectades a la planta baixa), habitació convidats, un altre bany complert i dues habitacions conectades de un total de 40m2 (altell i gimnàs, esta preparada per fer un petit apartament independent). La casa té posibilitats de fer piscina interior i ascensor.

Vistes immillorables a la vall d'OS i sol tot el dia.

Tarjeta de presentación para quienes acceden al país desde España, la Parroquia de Sant Julià de Lòria está formada por 10 localidades: Sant Julià de Lòria, Aixovall, Bissisarri, Fontaneda, Auvinyà, Aixirivall, Juberri, Nagol, Certers y Llumeneres. Durante el invierno, es posible disfrutar de los deportes de nieve en el parque natural Naturland; durante el verano, con temperaturas más cálidas, la montaña muestra todo su esplendor e invita a realizar actividades de montaña o disfrutar del río Valira.

PUNTOS DE INTERÉS: el Museo del Tabaco, el pueblo de Canolich, la Iglesia de San Julián y San Germán, la Casa Común, Naturland...

Más información en https://santjulia.ad/

Ubicación no disponible.


Agentes Immobiliarios

Image Description

Pide más información