Comprar Standard a Canillo
Comprar Standard a Canillo
Comprar Standard a Canillo
Published:2022-07-20T14:16:28.503

Comprar Standard a Canillo

Avenida Sant Joan De Caselles, Edifici Comapedrosa

  • 3 Habitacions
  • 1 Banys
  • 0 m2

Detalls

Referència:
60064
Tipus:
Piso
Vistes:
Si
Piscina:
No
Superfície:
0m2
Habitacions:
3
Parking:
Si
Jardí:
No

Descripció

Pis en venda al centre de Canillo. Consta de saló menjador amb excel·lents vistes a la vall i sol, cuina americana, tres habitacions amb armaris encastats, bany complet amb banyera.

Per la comoditat disposa d'una plaça de pàrquing (amb 2 places grans) i traster inclòs en el preu.

L'entorn de la parròquia de Canillo compta amb paratges privilegiats de gran bellesa que conviden constantment a gaudir de la natura. Els pobles i les localitats d'aquesta zona tenen una arquitectura típica de muntanya, per la qual cosa podreu gaudir d'un ambient molt acollidor i peu del telecabina amb accés directe al domini esquiable de Granvalira.

Situada a al nord-oest d'Andorra, Canillo és considerada el cim d'Andorra, atès que és una de les parròquies amb més altitud. El seu entorn està ple de paratges únics de gran bellesa que conviden a gaudir de la natura a qui desitja viure a Canillo. Les seves localitats són: Canillo, Bordes d'Envalira, Soldeu, Incles, El Tarter, Sant Pere, Ransol, Els Plans, Vilar, Armiana, l'Aldosa, Forn, Prats, Meritxell i Molleres.

PUNTS D’INTERÈS: el Santuari de Meritxell, el Mirador del Roc del Quer, l'Església de Sant Joan de Caselles, el Pic de Casamanya, Palau de Gel, l’Església de Sant Serni de Canillo...

Més informació a http://www.canillo.ad/

Ubicació no disponible.


Agents Immobiliaris

Image Description

Demana més informació


Propietats similars